چه لزومی برای استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی به جای نوع پلاستیکی وجود دارد. آیا ظروف یکبار مصرف گیاهی آملون توانسته اند در این زمینه موفق باشند.
مایه ی بسی افتخار است که کشور ما نخستین کشور آسیایی می باشد که توانسته به فناوری تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی دست یابد. ایران پس از آمریکا، انگلیس، آلمان و ایتالیا توانسته تا رتبه ی پنجم را برای تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی نصیب خود کند.
لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی
همانطور که می دانید پلاستیک ها مدت زیادی طول می کشد تا به طور کامل از طبیعت حذف شوند، به طوری که برخی این مدت را بیش از سیصد سال ذکر کرده اند. با استفاده ی روز افزون انسان ها از ظروف پلاستیکی، کره ی زمین به معدنی از زباله های پلاستیکی تبدیل خواهد شد.
اما چیز دیگری که مانع استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف به صورت گسترده می شود، سرطان زا بودن آن ها می باشد. اگر در ظروفی که از جنس پلی استایرن ساخته شده اند، غذایی با دمای بیشتر از شصت و هشت درجه بریزید، این ظروف پلاستیکی ماده ای سمی و سرطان زا تولید می نمایند.

فناوری ظروف یکبار مصرف گیاهی
به کار بردن پلیمرهای زیست گیاهی توسط محققان ایرانی اخیرا بومی شده است. در سال 1970 جهان با مشکل نفت روبه رو شد، از این رو تحقیقات برای ساخت پلیمرهای گیاهی در آن سال در جهان شروع شد.
کشورهای پیشرفته در آن زمان می خواستند ماده ی جدیدی برای بسته بندی محصولاتشان بیابند که برای تولید آن به نفت یا مشتقات نیازی نباشد.
در ابتدا با استفاده از موادی مانند گندم، سیب زمینی و ذرت اقدام به تولید پلیمر نمودند. تمام رستوران های زنجیره ای در آمریکا، هم اکنون از ظرف های بسته بندی گیاهی برای خدمت رسانی به مشتریانشان بهره می برند.
منبع: بازار پلاستیک ایران